+47 69 39 06 66

Rekonstruktiv tannbehandling

Oral protetikk omfatter rehabilitering av nedslitte tenner i form av kroner, porselenslaminater, porselensinnlegg og rekonstruksjon av tapte tenner ved hjelp av implantater, avtakbare proteser, broer.

En protetiker er en tannlege som er offentlig godkjent spesialist i oral protetikk og estetisk og rekonstruktiv tannbehandling.

Protetikeren restaurerer oral funksjon ved hjelp av faste og avtakbare proteser.

Blekeskinner, bittskinner og tannbeskytter.

Vi lager et vidt spekter av disse produktene.
Dario Vigorelli disponerer ca 120  til tannteknisk arbeid. 

Det tette samarbeidet med tannteknikker gir nye muligheter og er svært fordelaktig for senterets tannleger, spesielt ved store implantatarbeid.

Det betyr også alle implantater er norskproduserte lokalt i Fredrikstad.

Helproteser, partielle proteser og andre avtakbare tannerstatninger

Vi produserer og reparerer helproteser, partielle proteser og andre avtakbare tannerstatninger av Titan, Zirkonium og E-max

Titan er av de mest biokompatible materialene som blir brukt i tannerstatninger. Idag er titan helt på høyden kvalitetsmessig i forhold til andre metallegeringer.

Zirkonium er et helkeramisk biokompatibelt materiale med like høy bruddstyrke som metallskjeletter, noe som gjør det velegnet både til single kroner og broer.

E-max er et helkeramisk materiale som er velegnet for kroner og fasetter i frontområdet. E-max gir fantastisk naturtro tannerstattninger og er et godt valg for pasienter med høye estetiske krav.

Timebestilling

Ring på telefon +47 69 39 06 66 eller benytt vårt kontaktskjema.