+47 69 39 06 66

Vårt eget tanntekniske laboratorium

Dario Vigorelli har mange års erfaring som tanntekniker i Østfold. Deres høye kvalitetskrav og nøyaktighet gir deg som kunde hos oss den perfekte tilpasning. I motsetning til mange andre klinikker som kjøper inn denne tjenesten fra utlandet så ser vi en stor fordel og trygghet i å kunne tilby denne tjenesten lokalt i Fredrikstad og på samme hus.

«Det gir et bedre samarbeid når vi tannteknikere kan se og snakke med pasienten!»

Vi har lang erfaring med både fast og avtakbar protetikk og tilbyr en lang rekke produkter. Personlig tilpasning av tanntekniker på huset

Blekeskinner, bittskinner og tannbeskytter.

Vi lager et vidt spekter av disse produktene.
Dario Vigorelli disponerer ca 60 m2 til tannteknisk arbeid.

Det tette samarbeidet med tannteknikker gir nye muligheter og er svært fordelaktig for senterets tannleger, spesielt ved store implantatarbeid.

Det betyr også alle implantater er Norsk produserte lokalt i Fredrikstad.

Helproteser, partielle proteser og andre avtakbare tannerstatninger

Vi produserer og reparerer helproteser, partielle proteser og andre avtakbare tannerstatninger av Titan, Zirkonium og E-max

Titan er av de mest biokompatible materialene som blir brukt i tannerstatninger. Idag er titan helt på høyden kvalitetsmessig i forhold til andre metallegeringer.

Zirkonium er et helkeramisk biokompatibelt materiale med like høy bruddstyrke som metallskjeletter, noe som gjør det velegnet både til single kroner og broer.

E-max er et helkeramisk materiale som er velegnet for kroner og fasetter i frontområdet. E-max gir fantastisk naturtro tannerstattninger og er et godt valg for pasienter med høye estetiske krav.

Timebestilling

Ring på telefon +47 69 39 06 66 eller benytt vårt kontaktskjema.